Cine suntem

Dash Grup s-a nascut din dorinta de a da viata unor idei creative personale, in 2004, cand piata de productie publicitara era in plina expansiune. Am crescut si ne-am diversificat gama de produse si servicii alaturi de clientii nostri, care ne-au acordat incredere, ne-au promovat si ne-au provocat cu fiecare nou proiect.

Am pornit de la simple casete luminoase, iar astazi suntem in masura sa producem orice fel de proiect unicat sau serii foarte mari care se implementeaza in intreaga tara. Ne imbunatatim continuu capacitatile de productie si cunostintele in domeniu pentru a ne consolida reputatia de partener profitabil in relatia cu clientii nostri.

Pasiunea, rapiditatea, flexibilitatea, consultanta personalizata si materialele de calitate sunt ingredientele retetei noastre de succes. Ce ne diferentiaza sunt “relatiile in care investim permanent si doza de chimie”, cum spune unul dintre clienti.

Produsele Noastre

Proiecte Speciale

Experienta acumulata si utilajele de care dispunem ne permit sa realizam proiecte diverse, plecand de la standuri expozitionale pana la butaforii complexe si de mari dimensiuni.

Mai mult

Litere Volumetrice

Producem litere volumetrice luminoase sau fara iluminare din polistiren, plexiglas, aluminiu, hips si putem realiza elemente volumetrice din plexiglas si hips, termoformate cu ajutorul vacuumului.

Mai mult

Casete Luminoase

Realizam casete cu fata simpla sau dubla din poliplan, plexiglas, policarbonat sau textil, cu diferite profile de aluminiu si avand diferite grosimi. Putem integra fete cu litere volumetrice sau fete termoformate, dupa matrite, prin vacuumare.

Mai mult

Totemuri

Avem cunostintele necesare pentru a produce totemuri de interior sau exterior luminoase sau fara iluminare. Designul poate varia de la forme simple drepte pana la forme foarte complicate cu termoformare cu vacuum si litere volumetrice.

Mai mult

Serviciile noastre

Prelucrari CNC

Avem o gama variata de utilaje CNC care ne permit sa debitam si sa prelucram foarte multe materiale incepand de la autocolant pana la plexiglas, aluminiu si lemn.

Mai mult

Printare 3D

Este o tehnologie relativ noua pe piata, cu ajutorul careia, pe baza unei schite computerizate, producem piese care respecta intocmai specificatiile tehnice.

mai mult

Proiectare

Pentru a reduce timpul necesar realizarii produselor si pentru a diminua costul aferent realizarii unor mostre, oferim servicii de proiectare si consultanta pentru prezentarea detaliile tehnice ale produsului, atat 2D cat si 3D.

mai mult

Montaj

Avem echipa specializata in realizarea oricarui tip de montaj. De asemenea, oferim servicii de livrare a produselor si, daca este cazul, servicii de ambalare speciala pentru transport national sau international, in functie de cat de fragil este produsul.

mai mult

Utilaje CNC

CNC Router

3050x1570mm

Router CNC care permite debitare, gravura sau prelucrari 2D si 3D foarte precise pe mai multe tipuri de materiale de la forex si plexiglas pana la aluminiu si mdf melaminat. Dispune de masa cu vacuum

CNC Laser

1300x900mm

Laser CNC pentru debitarea si gravarea unei game largi de materiale de la plexiglas, sticla pana la mdf si lemn. Avem si dispozitiv rotativ pentru gravura si taiere pe suprafete cilindrice

CNC Polistiren

1300x1300x1300mm

Aparat CNC, cu fir incins, care permite debitarea computerizata a polistirenului, a spumei poliuretanice si chiar si a buretelui. Utilajul este dotat suplimentar cu strung si masa rotativa pentru forme 3D complexe

Cutter Plotter

1300mm

Aparat CNC pentru debitarea autocolantului colorat in masa, pentru taierea pe contur a autocolantelor printate, pentru taierea hartiei si pentru realizarea de desene sau sabloane de mari dimensiuni

Imprimanta 3D

200x200x200mm

Imprimanta 3D cu filament de PLA (poate printa si cu ABS) care poate fi utilizata pentru producerea unor piese dificile de realizat prin alte metode tehnice la costuri reduse si cu o rezistenta destul de mare.