• Debitari si prelucrari CNC laser
  • Debitari si prelucrari mecanice CNC
  • Debitari 2D si 3D CNC polistiren
  • Taiere autocolant CNC
  • Printare 3D
  • Proiectare si consultanta
  • Termoformare
  • Constructii metalice
  • Transport si montaj
  • Aplicare cant si frezare

Debitari si gravura CNC laser

Detinem laser CNC cu zona utila de lucru de 1300x900 mm, cu care putem debita si grava o gama variata de materiale, de diferite grosimi. Desi zona efectiva de lucru este relativ mica, prelucram placi pana la 4000x1300mm.

Acest utilaj ne permite sa debitam si sa gravam:

- plexiglas transparent sau colorat (1-20 mm)

- PETG

- lemn (1-20 mm), lemn de Balsa (1-15 mm)

- Kappa, carton, mucava, carton ondulat

- MDF pana la 12mm grosime, placaj pana la 10mm grosime, furnir

- piele sintetica, piele naturala.

Se pot taia chiar si diverse combinatii din aceste materiale dupa ce se lipesc.

In plus putem grava sticla clara, colorata, cu model, inclusiv oglinzi auto (pentru a preveni furtul acestora).

Utilajul are in dotare si un dispozitiv rotativ pentru gravura pe pahare, debitarea corpurilor cilindrice si chiar conice, dar cu o diferenta foarte mica intre varf si baza.

Servicii aditionale: pregatire grafica pentru debitare si gravura.

Mai mult »

Debitare si prelucrari mecanice CNC

Pe acest utilaj putem debita o gama foarte mare de materiale:

- plexiglas transparent, colorat in masa, plexiglas satinat, plexiglas difuzant

- aluminiu, placi compozite de aluminiu premium, dar si cu densitate redusa

- forex, stadur, foam, PETG, PETA

- lemn, placaj, pal melaminat, MDF, MDF melaminat

- poliester, policarbonat compact si celular, Akyplac.

Alte operatii: frezari cu freze profilate, gravura, planare suprafete si matrite din MDF sau aluminiu.

Servicii aditionale: pregatire grafica pentru debitare si gravura.

Mai mult »
Debitari 2D si 3D CNC polistiren

Pe acest utilaj CNC putem prelucra polistiren expandat, polistiren extrudat, burete si spuma poliuretanica. Aparatul dispune de o zona utila de prelucrare de 1300x1300x1300mm in care se pot face debitari 2D, pe materiale care au o grosime maxima de 1300mm si 3D pe strung si pe masa rotativa. In plus, aparatul dispune si de fir modelabil care permite realizarea de forme complexe simetrice in cativa pasi foarte simpli si cu costuri relativ mici. Piesele 3D realizate pot fi acoperite cu rasini epoxidice pentru a le conferi duritate.

Servicii aditionale: pregatire grafica pentru debitare si vopsire.

Taiere autocolant CNC

Acest utilaj permite taierea foliei autoadezive (autocolant) conform unei grafici generate pe calculator, la o dimensiune maxima de 1320x25000mm. Aparatul este dotat si cu sistem de taiere pe contur pentru autocolant printat. Dispune de o camera pentru recunoasterea automata a punctelor de reper din print.

Cutitul acestui utilaj se poate inlocui cu un "creion" cu care se realizeaza desene pe hartie de mari dimensiuni.

Printare 3D

Folosind o tehnologie relativ noua, imprimanta permite realizarea unor piese usoare, precise, care pot fi dure sau elastice. Piesele printate au abateri foarte mici fata de piesa originala desenata pe calculator. Piesele se printeaza direct cu gauri, santuri sau alte decupari necesare.

Costul pentru piese se calculeaza in functie de complexitatea proiectului si de materialul utilizat, tinand cont de volumul piesei sau de greutatea acesteia.

Servicii aditionale: pregatire grafica 3D pentru printare.

Proiectare si consultanta

Experienta vasta acumulata si varietatatea proiectelor realizate in trecut reprezinta fundatia pentru orice proiect nou, in cadrul caruia va oferim consultanta personalizata privind solutiile tehnice de realizare. Lucram in stransa legatura cu fiecare client in parte pentru a propune alternative eficiente din punctul de vedere al raportului calitate – cost. De asemenea, venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de proiectare – schite 2D, 3D si simulari/ randari – care ne faciliteaza identificarea oricaror probleme de productie sau design, pentru a diminua numarul de prototipuri necesare. Astfel, reducem timpul de executie si costurile aferente multiplelor prototipuri in cazul produselor noi.

Termoformare

Termoformarea este o tehnologie veche, cu foarte multe utilizari, in variate domenii. In prezent dispunem de doua tehnologii de termoformare:

- cu fir incins, cu ajutorul careia putem indoi materiale plastice cu o grosime de maxim 10mm si o lungime de maxim 2200mm

- cu vacuum pentru piese de 1100x700mm.

Aparatul de indoit cu fir incins este relativ simplu, dar permite realizarea unei game variate de produse: cutii, suporturi de brosuri sau pliante, display-uri de produse, standuri de expunere etc. Poate fi folosita atat pentru produse unicat, cat si pentru serii mici si medii.

Tehnologia de termoformare cu vacuum implica utilizarea unei matrite pe care se modeleaza materialul incalzit. Tinand cont de costurile matritei, aceasta tehnologie este preferata pentru serii mici si medii.

Putem termoforma o gama variata de materiale, de diferite grosimi, plecand de la plexiglas cu grosime de 20mm, hi-macs de 12mm grosime, hips de 3mm si chiar si PETG de 1mm.

Servicii aditionale: consultanta si servicii de proiectare pentru matrita.

Mai mult »

Constructii metalice

Din dorinta de a oferi clientilor solutii eficiente din punct de vedere financiar si calitativ, ne-am dezvoltat capacitatile pentru productia de structuri metalice. Le recomandam in special datorita faptului ca metalul este mult mai ieftin si mult mai rezistent decat alte materiale utilizate in productia publicitara. De asemenea, avem echipamentele necesare pentru a lucra cu table subtiri (debitare la ghilotina, modelare prin indoire, roluire), bare, platbande si alte tipuri de profile (modelare prin indoire).

Aplicare autocolant

Autocolantul reprezinta metoda de promovare cea mai utilizata si extrem de eficienta din punct de vedere financiar. In functie de utilizare, putem imparti autocolantele in urmatoarele categorii:

- autocolant pentru suprafete plane

- autocolant pentru suprafete curbate

- autocolant pentru conditii extreme

- autocolant special pentru podea

- autocolant care se aplica pe asfalt

- autocolant care imita tabla de scris

- autocolant pentru decorarea geamurilor

Costul aferent acestui serviciu se stabileste luand in calcul tipul materialului, tipul suprafetei pe care se aplica, mediul si conditiile meteo in care se desfasoara activitatea, etc.e

Mai mult »

Transport si montaj

Oferim servicii complete, ceea ce inseamna ca ne asumam responsabilitatea transportului produselor la destinatia solicitata de client. In cazuri speciale si pentru transport pe distante mari, realizam ambalaje menite sa asigure integritatea produselor pana la livrare.

In ceea ce priveste montajul, el reprezinta o etapa esentiala in finalizarea cu succes a unui proiect. In consecinta, intra, de asemenea, in responsabilitatea noastra montajul, pentru a ne asigura ca produsele realizate de noi sunt instalate corespunzator.

Deoarece aceste servicii sunt foarte complexe si depind de foarte multi factori, ofertarea se face exclusiv pe proiect dupa furnizarea tuturor detaliilor necesare pentru a face o evaluare corecta.

Aplicare cant si frezare

Dispunem de echipamentul necesar pentru aplicarea de cant PVC si ABS pana la 3 mm grosime si cu o latime maxima de 60 mm. Astfel, putem realiza standuri din pal melaminat sau mdf, in orice forma dorita de client.